home / zo koop je een schuifdeurkast bij klay schuifdeurkasten

Zo koop je een schuifdeurkast bij KLAY Schuifdeurkasten

Wanneer u onze showroom bezoekt is het handig wanneer u goed voorbereid bent. Met het volgende stappenplan kunnen wij u zo goed en snel mogelijk van dienst zijn.

1. Maten van uw ruimte inmeten

Begin bij het opmeten van de hoogte, breedte en diepte van de plek waar de schuifdeurkast moet komen. Met behulp van deze maten kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken. Nadat wij de opdracht hebben gekregen komen wij altijd de juiste maten opmeten om de schuifdeurkast op maat te kunnen inbouwen

2. Maak een schets en/of foto van de ruimte

Om de ruimte goed in te kunnen schatten en de mogelijkheden te bepalen is het voor ons vaak wat makkelijker als er een schets en/of foto is. Dit mag een eenvoudige schets zijn. Dit kan erg handig zijn in het geval van moeilijke ruimtes, waarin ramen, deuren en koven zitten.

3. De functie van de kast

Om de schuifdeurkast zo optimaal te benutten is het handig om te weten wat er allemaal in de kast moet worden opgeruimd. De schuifdeurkast kan verschillende functies hebben; van het opbergen van kleding tot het opbergen van dozen, koffers etc. De hoeveelheid en soort kleding bepaalt een groot deel van het interieur van de schuifdeurkast. Als u dit allemaal weet kunnen wij u een passend advies geven voor het interieur.

4. De sfeer van de kamer.

U kunt de schuifdeurkasten van klassiek tot modern krijgen. In onze showrooms ziet u hier verschillende voorbeelden van om een goede keuze te maken. Om de stijl en kleur te kiezen, kan het makkelijk zijn om een stukje van uw vloer of behang mee te nemen. Kom gerust langs in een van onze shworooms voor meer informatie en uitleg.


Terug naar het overzichtNeem contact met ons op

0181 – 65 75 67

Wilt u direct een offerte ontvangen? Klik dan hier