home / inloopkasten

Prachtige Inloopkasten - speciaal voor u op maat gemaakt

Bekijk onze showroom in Spijkenisse

Bekijk onze showroom in Hoogvliet

Inloopkasten op maat gemaakt

Bent u op zoek naar mooie inloopkasten? Bij Schuifdeurkasten op Maat vindt u de inloopkasten waarnaar u op zoek bent. Wij bieden u een pasklare oplossing op het gebied van inloopkasten.

De mogelijkheden

De inloopkasten die u bij ons bestelt, worden in zijn geheel door ons geproduceerd. U heeft de keus uit maar liefst vijftig verschillende kleuren en designs. Verder hebben onze inloopkasten een prima prijs - kwaliteitverhouding.

Wij zijn een onderdeel Klay Interieurbouw BV, een middelgroot interieurbouw bedrijf met gerespecteerde klanten. Bij ons bent u dus verzekerd van voldoende kennis en jarenlange ervaring.


Bent u geïnteresseerd?

U kunt dan direct contact met ons opnemen voor een oplossing voor uw ruimteproblemen door het aanschaffen van onze inloopkasten. Ons vakkundige personeel staat u graag bij met advies en hulp. Ook is het mogelijk om onze prachtige showroom van maar liefst 300 vierkante meter te bezoeken. Zo kunt u een indruk opdoen van onze inloopkasten. U kunt ook altijd een mail sturen naar: info@schuifdeurkastenopmaat.nl.

Neem nu contact op!

Door KLAY op maat gemaakt

Neem contact met ons op 0181 - 65 75 67

Wilt u direct een offerte ontvangen? Klik dan hier