x

Beste klant,
U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogvliet! Het is momenteel alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Om een afspraak te maken kunt u ons mailen naar info@schuifdeurkastenopmaat.nl of bellen naar 010 - 216 00 00.
Met vriendelijke groet,
Team Klay.

home / over klay schuifdeurkasten

Over KLAY schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast bepaalt de uitstraling van een kamer. Het is niet een bijmeubel maar een onderdeel van het geheel. Daarom vinden wij het enorm belangrijk klanten te adviseren en te inspireren over onze producten en mogelijkheden. Met onze vakmanschap en ervaring leveren wij kwalitatief hoogwaardige schuif- en inloopkasten tegen een betaalbare prijs. Kom gerust langs in één van onze showrooms zodat wij u meer kunnen vertellen over hoe belangrijk een goede kast voor u kan zijn.

KLAY schuifdeurkasten is een zusterbedrijf van KLAY interieurbouw B.V. dat zich met zowel de particuliere als zakelijke markt bezig houdt. Met deze ervaring maakt KLAY al meer dan 26 jaar voor zowel kleine, als grote particuliere en zakelijke klanten hoogwaardige producten op maat. Al onze producten worden in onze eigen meubelmakerij bedacht en ontwikkeld door vakkundig opgeleid personeel. Indien gewenst, leveren en monteren wij meubilair op locatie en geven altijd advies over de verzorg en onderhoud van het product. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Met liefde voor de ambacht

Bij KLAY schuifdeurkasten werken wij met liefde voor de ambacht aan producten op maat. Ons vakbekwame personeel en professionele machines leveren altijd kwalitatieve producten en tevreden klanten op. Wilt u een keer komen kijken in onze werkplaats? Neem dan gerust contact op met een van onze mederwerkers in de Showroom in Hoogvliet.


Onze producten

Klanten over
KLAY schuifdeurkasten op maat

Neem contact met ons op

010 - 216 00 00

Wilt u direct een offerte ontvangen? Klik dan hier